NOVOSTI

12.12.2023

Predstavljeni novi ROBE proizvodi

lav studio robe zastupnik hrvatska - robe show ldi vegasRobe je prošli tjedan predstavio četiri nova izvanredna proizvoda koje možete pronaći i u našoj LAV Studio distribuciji!  Tako su na ovogodišnjem LDI u Las Vegasu predstavljeni Robe iT12 Profile™, Robe T32 Cyc™ ciklorama te dvije nove varijante iz PATT serije osvjetljenja za scenu, Robe HolyPATT™ i Robe MolyPATT™. Više o novim Robe rasvjetnim tijelima saznajte u nastavku.

Robe iT12 Profile™

Novi član Robe iSeries iT12 Profile™ s IP65 oznakom, je statični modularni profil za vanjske primjene koji dolazi uz impresivan CRI od 95+ i izlaz od preko 13 000 lumena. Osigurava bezbrižnu primjenu za kazališta, televiziju i koncerte bilo da se događaji održavaja na otvorenom ili zatvorenom prostoru. Dolazi sa iSE-MSL-TE™ 500W TRANSFERABLE ENGINE Multi-Spectral izvorom svjetlosti.

lav studio robe distributer hrvatska - Robe it12 statični profilni uređaj

 

Uključene su i druge jedinstvene Robe inovacije poput  DataSwatch™ – koji služi za brzi odabir najpouzdanijih boja i tonova;  L3™ – (Low Light linearnost);  18-bit dimming  za ultra glatko dimanje;  BARS™ koji zaključava motorizirano zumiranje i fokus čvrsto na mjestu čak i tijekom ciklusa uključivanja;  RAINS™ aktivno upravljanje za kontrolu vlažnosti, temperature i tlaka te POLAR+™ koji održava trenutnu dostupnost do minus 50°C za najteža i najhladnija okruženja.

Više o novom Robe iT12 profilu saznajte na https://www.robe.cz/it12-profile

Robe T32 Cyc™

Dizajniran u suradnji s vodećim svjetskim dizajnerima rasvjete, opernih kuća i kazališta, Robe T32 Cyc™ ciklorama ima sve performanse, alate, suptilnost i kontrolu kako bi pomogla u izradi još uzbudljivijih i vizualno stimulativnijih scena.

lav studio robe zastupnik hrvatska - profesionalna scenska rasvjeta- nova robe t32 ciklorama

Učinkovita cyc rasvjeta oduvijek je bila izazov, a ovaj proizvod rješava sve probleme iz prošlosti te postiže veći domet, glađu pokrivenost i veći vizualni učinak. Robe T32 Cyc™ ciklorama niskog profila sadrži moćne RGBBAL LED diode s više čipova koji služe za generiranje visoke razine osvjetljenja i vjernu reprodukciju boja te nijansi punog spektra kakve preferiraju dizajneri diljem svijeta. Asimetrični optički sustav omjera 6:1 proizvodi  jednoliku ravnu pokrivenost polja čak i kada je objekt npr. pozadinski zid u neposrednoj blizini ciklorame, pritom oslobađajući dragocjeni prostor na pozornici za izvođače, scenografiju, rekvizite itd.

Bilo s vrha ili baze ciklorame, Robeova jedinstvena, patentirana motorizirana značajka VertiSpot™ omogućuje kontrolu vertikalne križne točke, vrhunsko miješanje i vertikalnu izlaznu varijaciju. Četiri zone koje se mogu individualno kontrolirati nude povećane varijacije i efekte te motorizirane alate koji olakšavaju promjene scene u djeliću sekunde, dajući dizajnerima znatno veći opseg od dugotrajnih, konvencionalnih, ručno podešenih uređaja!

T32 Cyc™ ima dosljednost boja Robeove T-serije i neprimjetno se integrira s drugim osvjetljenjem, zahvaljujući virtualno kontroliranom CCT-om u  rasponu od 2.700K do 8.000K, plus kalibriranoj bijeloj boji, DataSwatch™ ugrađenoj biblioteci boja i emulaciji volframa. Sve se boje savršeno prikazuju s iznimnim ocjenama CR:96 i TLCI:97, a kontrola miješanja boja RGB ili CMY nudi brže programiranje.

 

HolyPATT™ i MolyPATT™

lav studio robe zastupnik hrvatska - holypatt i molypatt robe led rasvjetna tijela

Dodavanjem retro stila u  broadcastingu , događajima, pozornicama ili filmskim setovima, Robeova PATT obitelj LED rasvjetnih tijela proširila se sa dvije nove varijante. Dostupan u dvije veličine, Robe HolyPATT™ i manji  MolyPATT™ donose elegantan topli sjaj od volframa koji dodaje nevjerojatne scenske elemente svakoj predstavi te sa svojom bezvremenskom završnom obradom od brušenog aluminija postaje fantastičan za dekoraciju seta i ambijenta u bilo kojem prostoru.

robe zastupnik hrvatska - slika holypatt i molypatt

Temeljen na revolucionarnom Robe PATT2013™, HolyPATT™ i MolyPATT™ imaju 4W vintage LED žarulju sa žarnom niti s mekom zavojnicom, temperaturom boje od 1800K koja stvara visoke refleksije i topli atmosferski sjaj.

Saznajte više https://www.robe.cz/products/eye-candy-lights

Pošto je LAV Studio Robe zastupnik za područje Hrvatske, svi navedeni novi proizvodi kao i cjelokupni Robe asortiman dostupni su u našoj ponudi. Za više informacija o novim Robe proizvodima i dostpnosti pojedinih pošaljite upit

Povezane novosti: ROBE iSeries – pouzdanost u svim vremenskim uvjetima