BINE I KONSTRUKCIJE

Bine i konstrukcije

LAV Studio d.o.o. ovlašteni je distributer globalnih brendova iz područja profesionalnih aluminijskih truss sistema, pozornica i praktikabela.

Naš program bina i konstrukcija obuhvaća razne brendove poput Block&Block, Everdeck, Stagmaker, TAF Truss i druge kojima pokrivamo sve potrebe naših klijenta. U našoj ponudi možete pronaći razne aluminijske profile, tornjeve i krovove, elemente bina i pozornica, razne aluminijske utovarne rampe, razne podizne motore i ostalu opremu.

Svi proizvodi iz našeg distributerskog programa odlikuju se vrhunskom kvalitetom te funkcionalnošću a našim klijentima pružamo kompletnu prodajnu i postprodajnu podršku koja se bazira na posvećenom radu i ljubaznosti naših djelatnika u odjelima prodaje, logistike i servisa, kao i adekvatnoj zalihi i brzoj isporuci robe.

Španjolski proizvođač i distributer podiznih tornjeva, nosača i pozornica. Jamče učinkovitost, sigurnost i trajnost svih proizvoda a njihovi su podizni tornjevi certificirani prema svim europskim standardima.

Everdeck dizajnira i proizvodi vrhunske elemente za pozornice. Pružaju cjelovita rješenja za prijenosne pozornice, vanjske scenske ploče, unutarnje scenske podije, tribine, stepenice za zbor, modne piste i konstukcije pozornica.

SRS Rigging tvrtke SRS Group proizvodi širok raspon izravnih i niskonaponskih kontrolera lančanih dizalica.

Stagemaker® SR motori dizajnirani su za rukovanje scenskom i kazališnom opremom te jamče sigurost. Svojom inovativnošću, stalnom nadogradnjom u skladu sa trenutnim tehnologijama i svjetskim propisima (CE, DIN, CSA, GOST), asortiman motorskih dizalica Stagemakers podiže standarde performansi na tržištu zabave.

Tvrtka Truss Aluminium Factory etablirala se na svjetskom tržištu u području proizvodnje aluminijskih konstrukcija. Značajke njihovih proizvoda su varijabilnost, lakoća, fleksibilnost i jednostavnost korištenja.