Rasvjetni sustavi

Rasvjetni sustavi

LAV Studio d.o.o. ovlašteni je distributer svjetskih brendova iz područja profesionalne scenske rasvjetne opreme. Naš rasvjetni program obuhvaća razne brendove poput primjerice Robe, MA Lighting, CLF i druge s kojima pokrivamo sve potrebe naših klijenta.

Kao distributeri rasvjetne opreme imamo dugogodišnje iskustvo i spremni smo pružiti visokokvalitetna scenska rasvjetna rješenja. U našoj ponudi možete pronaći inteligentnu rasvjetu (razni moving headovi), pokretnu i statičnu LED rasvjetu, arhitekturalnu i kazališnu rasvjetu, kontrolne pultove za scensku rasvjetu, razne DMX kable, konektore, kao i sve vrste rasvjete za upotrebu na koncertima bilo da se održavaju na otvorenim ili zatvorenim prostorima.

Svi proizvodi iz našeg distributerskog programa odlikuju se kvalitetom, funkcionalnošću i pouzdanim radom, a našoj partnerskoj mreži pružamo kompletnu prodajnu i postprodajnu podršku koja počiva na posvećenom radu i ljubaznosti naših djelatnika u odjelu prodaje, logistike i servisa, kao i adekvatnoj zalihi robe.

Anolis na tržište isporučuje vrhunsku LED arhitektonsku rasvjetu a mogu se pohvaliti širokim rasponom tijela za svako okruženje. Anolis LED rasvjetna tijela su dogotrajna, visoko učinkovita i ekološki prihvatljiva.

CLF Lighting je nizozemski brend koji razvija visokokvalitetna rasvjetna tijela za koncerte, kazalište, televiziju i korporativna događanja. Njihovi proizvodi su dobro osmišljeni, jedinstveni i karakteristični, dizajnirani na način da zadovolje specifične zahtjeve na različitim tržištima.

ENTTEC je osnovan 1999. u Melbourneu, Australija te je svoju reputaciju stekao dizajnom i proizvodnjom inovativnih proizvoda za kontrolu rasvjete koji su pristupačni i kompatibilni s drugim sustavima. Od tada, ENTTEC je stvorio gotovo 100 proizvoda, uključujući popularni DMX USB Pro, revolucionarne RDM alate i ELM (ENTTEC LED Mapper)

Osnovani od strane profesionalaca AV industrije s preko 50 godina kombiniranog iskustva i znanja. Omogućavaju industriji zabave da pomakne granice kreativne uporabe rasvjete uz optimizaciju uporabe protokola kontrolera velike brzine.

Lupo je 1932. godine osnovao Carlo Lupo koji je bio posvećen proizvodnji opreme za profesionalna fotografska studija. Danas je Lupo robna marka koja izvozi “Made in Italy“ kvalitetu koje je poznata je po svojoj izvrsnosti proizvoda i tehničkim inovacijama u području profesionalne rasvjete.

MA Lighting Technology GmbH – međunarodni je lider za računalno upravljane rasvjetne konzole, mrežne komponente i digitalne sustave zatamnjenja. Njihova misija je ponuditi najbolje proizvode s besplatnim softverom koji se stalno razvija.

ProLights dizajnira i proizvodi profesionalnu rasvjetu i video panele za live evente, koncerte, događanja, emitiranje i instalaciju. Misija ProLights-a jest saslušati potrebe njihovih klijenata te im isporučiti izvanredne proizvode koji poboljšavaju njihovo kreativno i tehničko iskustvo.

Robe je među vodećim svjetskim proizvođačima pokretnih svjetala, poznat po svojoj inovativnosti, kvalitetnom inženjeringu i posvećenosti najvišim proizvodnim vrijednostima. Njihovi proizvodi koriste se u koncertnim dvoranama, TV studijima i drugim objektima diljem cijelog svijeta.

ShowLED je specijalizirani proizvođač koji dizajnira i razvija LED rješenja za industriju zabave i arhitektonske rasvjete. Poznati po proizvodnji LED komponenti, kontrolerima, komunikacijskim protokolima, mapiranju piksela i proizvodnji po narudžbi.

SRS LIGHTING se fokusira na dimming i kontrolu snage svjetla te LED dioda kao i na cjelovita rješenja za touring i fiksne instalacije. SRS LIGHTING proizvodi razne RDM i DMX razdjelnike, DATA konvertere i rasvjetne konzole.

Nizozemska tvrtka koja dizajnira i proizvodi kontrolere za instalacije i industriju arhitektonske rasvjete. Trenutačni portfelj sastoji se od različitih visokotehnoloških rješenja za upravljanje rasvjetom u raznim okruženjima.

ZACTRACK na tržište donosi rješenje za automatizirani „sustav praćenja“ dizajniran za događaje na otvorenom, kazališne pozornice i studije. Može pratiti veći broj izvođača na pozornici i registrirati ih u 3D računalni model. Vrlo jednostavno se kontrolira i precizno usklađuje pokretna svjetla, kamere i video projekcije.