NOVOSTI

18.08.2023

ROBE iSeries – pouzdanost u svim vremenskim uvjetima

Robe Lighting iSeries - LAV Studio ekskluzivni Robe distributer Hrvatska

Predstavljamo Vam ROBE i njihovu iSeries, seriju profesionalnih rasvjetnih tijela za sve vremenske uvjete s oznakom IP65!

Upoznajte ROBE

Robe je međunarodno priznati proizvođač pokretnih svjetala koja se svrstava u sam vrh vodećih svjetskih proizvođača profesionalne rasvjetne opreme. Njihovo kvalitetno inženjerstvo, inovativnost i predanost najvišim proizvodnim vrijednostima postavljaju ih u vrh industrije. Sjedište ROBE-a je u Češkoj gdje se odvijaju svi procesi proizvodnje, a ROBE proizvodi s ponosom nose oznaku "proizvedeno u Europskoj uniji".  Svi elementi proizvodnog procesa, uključujući oblikovanje plastike, metalne konstrukcije, proizvodnju PCB-a, optička testiranja itd., obavljaju se interno a dodatne proizvodne komponente se također nabavljaju iz EU.

Danas ROBE logo u svIjetu profesionalne rasvjete predstavlja vrhunsku kvalitetu i inovacije. Njihovi proizvodi su prisutni na pozornicama diljem svijeta ali i u Hrvatskoj, osvjetljavajući razne izvedbe i stvarajući nezaboravna iskustva.

Ponosni smo što je upravo LAV Studio ekskluzivni ROBE distributer Hrvatska.

ROBE iSeries

Nova ROBE iSeries linija predstavlja niz inteligentnih svjetlosnih uređaja koji kombiniraju najnovije tehnologije sa vrhunskim dizajnom. Cijela serija može se pohvaliti IP65 oznakom koja je prikladna za vanjsku upotrebu na svi vlažnim, maglovitim, sparnim okruženjima, ukratko, rasvjetna tijela iz ROBE iSeries otporna su na gotove sve vremenske uvjete.

iSeries sastoji se od ROBE najpopularnijih rasvjetnih standarda:

Sva rasvjetna tijela iz ove serije dostupna su i u našoj ponudi. Za više informacija o proizvodu ili o dostupnosti obratite se našim light stručnjacima.

POŠALJI UPIT

Više informacija o iSeries možete pronaći na sljedećem linku:
https://www.robe.cz/products/iseries