Dobrodošli na web stranicu tvrtke LAV Studio!

Naša tvrtka posjeduje dugogodišnje iskustvo u zastupanju, projektiranju, isporuci i montaži profesionalnih rasvjetnih sustava, arhitektonske rasvjete, elemenata pozornica te aluminijskih truss sustava za različite namjene. Tvrtka je nastala kao odgovor na potrebe klijenata za kvalitetnim rješenjima u segmentu rasvjetne i scenske tehnologije.

LAV Studio ponuda obuhvaća široki spektar visokokvalitetnih proizvoda koji su proizvedeni od strane renomiranih svjetskih proizvođača za koje smo ovlašteni distributeri. Uključuje profesionalnu rasvjetu i rasvjetne pultove za različite primjene, kao što su koncerti, kazališne predstave, sportski događaji te širok izbor aluminijskih truss sustava za različite namjene, kao što su pozornice, štandovi, dekorativni elementi i drugo. Na tržište isporučujemo i raznu dodatnu scensku opremu poput dimnih mašina, podiznih motora, raznih zaštnih kofera, itd.

LAV Studio posvećen je pružanju vrhunske usluge klijentima. Naši stručnjaci koriste individualni pristup prema svakom klijentu i projektu, kako bi se osiguralo rješenje koje odgovara njihovim specifičnim potrebama. Uz visokokvalitetne proizvode i personalizirani pristup, naša tvrtka pruža kompletnu uslugu od savjetovanja, nabave i projektiranja pa do brze isporuke, profesionalne montaže i servisa opreme.

Sjedište tvrtke nalazi se u Puli na adresi Mutilska 46, gdje je smještena uprava, veleprodaja, specijalizirani servis te naš Showroom u kojemu ćemo Vam rado prezentirati opremu iz našeg prodajnog asortimana.

Naš tim

Generalni direktor

Davor Vujić

Tehnički direktor

Emil Koller

Integracija sistema

Patricio Valenta

Integracija sistema

Marko Vrhar

Administracija

Sanja Vujić

Administracija

Stefani Zečević-Pejić

Logistika

Nina Vujić

Marketing

Toni Turković

Servis

Aleksandar Peinović

Skladište

Miro Kusačić

Instalacije

Luka Marković
Glorijan Jelčić

E-mail: instalacije@lav-studio.hr

Stručnjak za rasvjetu

Željko Bašković

E-mail: zeljko.baskovic@lav-studio.hr