fbpx

NOVOSTI

13.06.2024

Prolights: Rasvjetna rješenja za kazališne, filmske i studijske produkcije

Danas Vam predstavljamo još jedan brend iz našeg asortimana profesionalne rasvjete – PROLIGHTS!LAV Studio distributer PROLIGHTS profesionalne stage, kazališne, studijske i filmske rasvjete - Prolights logoProlights je odjel za profesionalnu rasvjetu Music & Lights S.r.l., talijanske tvrtke specijalizirane za proizvodnju tehnologije za show industriju. PROLIGHTS brend je osnovan 2001. godine s fokusom na dizajn i proizvodnju profesionalne rasvjete te video panela za live evente, koncerte, događanja, emitiranje i instalaciju. Misija tvrtke jest saslušati potrebe njihovih klijenata te im isporučiti izvanredne proizvode koji poboljšavaju njihovo kreativno i tehničko iskustvo. Sjedište tvrtke je u Minturnu, Italija, gdje se nalaze komercijalni, operativni te centri za istraživanje i razvoj tvrtke. U Hrvatskoj, cjelokupan Prolights asortiman možete nabaviti u našoj distribuciji.

 

Kazališna, filmska i studijska rasvjeta

Rasvjeta je zasigurno jedan od ključnih elemenata svake kazališne, filmske ili studijske produkcije. Bez nje cjelokupni produkcijski dizajn te scenarij jednostavno nije ostvariv. Prolights na tržište donosi inovativna i visokokvalitetna statična LED rješenja koja omogućuju rasvjetnim profesionalcima postizanje izuzetnih rezultata, bez obzira na izazove s kojima se susreću. Njihova ponuda kazališne, filmske i studijske rasvjete dijeli se na;

- Profilni reflektori (Ellipsoidals)

- Fresnel rasvjetna tijela

- Soft Lighting (''meki'' LED rasvjetni paneli)

- Ciklorame

- LED Par rasvjetu

 

Prolights profilni reflektori

LAV Studio distribucija - PROLIGHTS profilni reflektori - EclProfileProlights nudi širok spektar proizvoda koji omogućuju preciznu kontrolu i fleksibilnost, što je ključno za svaku produkciju. Bilo da tražite RGB ili Full White LED profilce za unutarnju ili vanjsku primjenu, rješenje ćete zasigurno pronaći u Prolights EclProfile seriji. EclProfile serija implementira LED tehnologiju koja osigurava izvanrednu reprodukciju boja i oštrih kontura. Serija je idealna za stvaranje dramatičnih  scenografija u kazalištima kao i za druge primjene. Sve profilne reflektore EclProfile serije pregledajte ovdje.

 

Prolights Fresnel rasvjetna tijela

LAV-Studio-Prolightis-distributer-Hrvatska-LED-fresneli-PROLIGHTS-LED-fresnel-rasvjetna-tijela- EclFresnel-serijaProlights LED Fresnel uređaji kombiniraju klasični dizajn s modernom tehnologijom, pružajući mekano, ujednačeno svjetlo koje je savršeno za filmske i kazališne setove. Njegova fleksibilnost omogućuje lako prilagođavanje različitim uvjetima snimanja a dolazi u razni varijantama. Dostupne su EclFrensel VW serija (varijabilna bijela), EclFresnel TW serija (tunable white), EclFresnel CT+ serija (IP65, izvor 6 boja), EclMiniFresneli kao i full color modeli. Cjelokupnu ponudu EclFresnel ponudu pronađite ovdje.

 

Prolights Soft Lighting

LAV Studio distribucija - Prolights LED rasvjetni paneli - EclPanel na setuLED Soft Lighting paneli savršeni su izbor za studijske (televizija) i filmske aplikacije. LED panel pruža široki spektar boja i izuzetnu prilagodljivost, omogućujući preciznu kontrolu temperature boje i intenziteta svjetla. Idealno je rješenje za stvaranje različitih svjetlosnih atmosfera na setu.Prolights paneli dolaze u različitim dimenzijama te jačinama s piksel i raznim svjetlosnim efektima, a dostupna su i baterijska rješenja. Sva Prolights LED Soft Lighting rješenja pronađi ovdje.lav studio prolights distributer hrvatska - baterijski EclNanoPanel na filmskom setu

 

Prolights ciklorame

Ciklorame su difuzni rasvjetni uređaji dizajnirani za osvjetljavanje pozadina. Dijele se na linearne (simetrične) i asimetrične a razlika između njih je snop svijetla koji isporučuju. Kod linearnih ciklorama vidljivo je kako je osvjetljenje jače u donjem dijelu, odnosno bliže izvoru, a gornji dio je osvijetljen slabijim intenzitetom. Kod asimetričnih se izvor svijetla odbija u reflektirajuću površinu koja zatim konzistentnije osvjetljava, odnosno osvjetljava površinu jednakim intenzitetom od dolje prema gore.LAV Studio - Prolights ciklorame - EclCyc serijaProlights ponuda ciklorama sastoji se od dvije serije (EclExpo Flood i EclCyc serije) koje se razlikuju u veličinama, jačini izvora i bojama. Cjelokupan asortiman ciklorama pronađite ovdje.

 

Prolights LED PAR

PAR je skraćenica za parabolični aluminijski reflektor s jednim izvor. Kod ovih rasvjetnih tijela i izvor i leća nalaze se u istom aluminijskom kućištu. Zbog svoje manje veličine idealan je za razne primjene, od televizijskih setova do kazališnih pozornica. Prolights EclPar serija dolazi u full color, tunable white, daylight i ultra violet verzijama uz širok raspon dodataka. Saznajte više.LAV Studio - LED PAR rasvjetna tijela - Prolights EclPar serija

LAV Studio Prolights distributer Hrvatska

Cjelokupni asortiman Prolights kazališne, filmske i studijske rasvjete možete pronaći na stranicama proizvođača, a sva tijela i varijantne dostupne su u LAV Studio ponudi. Kontaktirajte nas za savjetovanje i prilagođena rješenja koja odgovaraju Vašim specifičnim potrebama te više informacija o cijeni i rokovima isporuke.

Pošalji upit