fbpx
LAV Studio ekskluzivni distributer TAF Truss aluminijskih konstrukcija

Klijenti: I.D.D. Production

Datum projekta: lipanj, 2023.

Tip projekta: Bine i konstrukcije,

Kako bi tvrtka za iznajmljivanje profesionalne stage opreme bila uspješna u svojem poslovanju, mora svojim klijentima nuditi različita kvalitetna rješenja koje će udovoljiti njihovim potrebama i zahtjevima. Da bi se to ostvarilo potrebno je kontinuirano ulagati i unaprjeđivati  asortiman koji nudi za najam. Najkvalitetnija i najsuvremenija audio, video, rasvjetna i scenska oprema glavni je prioritet svake takve tvrtke.  LAV Studio, kao distributer profesionalnih rasvjetnih, truss i scenskih rješenja, “rental“ tvrtkama nudi najsuvremenija tehnološka rješenja te savjetovanje pri odabiru potrebnih komponenti kao i postprodajnu podršku

Slike projekta

Opis projekta

I.D.D. Production je tvrtka za iznajmljivanje stage opreme iz Pule koja se kroz svoje dugogodišnje iskustvo susrela sa raznim zahtjevima svojih klijenata. Kako bi te zahtjeve što uspješnije svladavali, kontinuirano ulažu u asortiman koji iznajmljuju.

 

Kao ekskluzivni TAF Truss distributer, LAV Studio ima bogato iskustvo u projektiranju, isporuci te montaži aluminijskih konstrukcija. Tako smo za potrebe I.D.D. Productiona, isporučili novi ground support, mobilnu aluminijsku konstrukciju koja se može sastaviti u različitim dimenzijama do maksimalnih 12×10 metara odnosno do veličine od 120m2, a visina joj je do maksimalnih 7,5 metara. Konstrukcija se sastavlja od FT44 rešetkastih kvadratnih truss segmenata (400x400mm) presjeka cijevi 50x2mm, različitih dužina a u ovom slučaju isporučili smo FT44-100, FT44-200 te FT44-300. FT44 tablice opterećenja certificirao je TÜV SÜD, a najveći raspon je certificiran do 16 m. Iz tog razloga su ovi segmenti idealni za krovne sustave. Kako bi se mogle postići različite visine isporučena su četiri TAF TOWER1 tornjeva sastavljenih od TAF TT34 cijevi presjeka 50x4mm, nosivosti do 1000 kg. Ovaj sustav tornjeva vrlo je koristan pri dizajnu aluminijskih krovova i postavljanu velikih LED zaslona. Toranj se može opremiti ručnim vitlom, ručnom lančanom dizalicom ili kao u ovom slučaju podiznim motorom pa je stoga uz svaki toranj isporučen i TAF MH-SB-FT44 držač motora.  I.D.D. je vrlo zadovoljan različitim mogućnostima primjene ove aluminijske konstrukcije a svoju je premijeru ground support je prošlo ljeto imao na koncertu Parnog Valjka u Puli.

 

Slični projekti