NOVOSTI

18.08.2023

MA Lighting digitalne upravljačke konzole za rasvjetu iz serije grandMA3 onPC

MA Lighting grandMA3 onPC serija rasvjetnih konzola nudi mogućnost kontrole do 4096 parametara u okviru sustava koristeći sučelje koje koriste grandMA3 konzole.

LAV Studio showroom - MA grandMA3 on PC wing in LAV showroom

Visoko cijenjeni njemački proizvođač rasvjetnih konzola, MA Lighting u svom asortimanu nudi četiri moćna onPC rješenja:

  • grandMA3 onPC command wing (grandMA3 rješenje za mobilne uređaje)
  • grandMA3 onPC command wing XT (ultimativno rješenje grandMA3 onPC konzole)
  • grandMA3 onPC fader wing (rješenje za dodatne klizače)
  • grandMA3 onPC rack-unit (uređaj za fiksne instalacije sa mogućnošću ugradnje u komunikacijski ormar)

MA Lighting grandMA3 onPC command wing

grandMA3 onPC command wing sadrži naredbeni odjeljak grandMA3 konzola za lako i intuitivno korištenje grandMA3 onPC software-a. Uz pomoć USB povezivanja između grandMA3 onPC command wing-a i računala na kojem je pokrenut grandMA3 onPC software korisniku su na raspolaganju svi ulazi i izlazi grandMA3 konzole, kao i opcije DMX, MIDI, Timecode i remote upravljanje.

U situacijama gdje je fizički teško koristiti grandMA3 full-size konzolu, grandMA3 onPC command wing u kombinaciji sa grandMA3 onPC software-om omogućava programiranje i reprodukciju unutar grandMA3 sustava. Upravo zato grandMA3 onPC command wing predstavlja rezervno rješenje u okviru sustava grandMA3, ali i moćno kontrolno rješenje za putovanja ili za manja kazališta, predstave, klubove te za pred programiranje.

MA Lighting grandMA3 onPC command wing XT

MA grandMA3 onPC command wing XT svestrano je rješenje namijenjeno manjim i srednjim instalacijama, izvođenju televizijskih spektakla, prijenosa u studiju, kao i za preprogramiranje i backup na putovanju. Kreiran je prema najvišim hardverskim i softverskim standardima kvalitete koji se primjenjuju na cjelokupni asortiman grandMA3 proizvoda osiguravajući na taj način mnoge prednosti za korisnika. Izvrsna je opcija za sve nove MA korisnike kao i za već iskusne MA majstore!

Uz grandMA3 onPC command wing XT koji sadrži upravljački odjeljak grandMA konzole, nikad nije bilo lakše koristiti grandMA3 onPC sofware, a korisniku je omogućeno korištenje svih ulaza i izlaza grandMA3 konzole. DMX, MIDI, Ethernet, Timecode i Remote control direktno su dostupni sa konzolom, a posjeduje i četiri pojedinačna izlaza za monitor koji korisnicima omogućavaju podešavanje prema konkretnim potrebama.

MA Lighting grandMA3 onPC rack-unit

Ukoliko tražite rješenje za kontrolu konzole grandMA3 onPC koje će se instalirati u komunikacijski ormar od 19“ na fiksnim instalacijama u kazalištu, trgovačkom centru, TV/streaming studiju, vjerskom objektu, tematskom parku ili arhitekturalnoj rasvjeti sa mogućnošću vanjskog pokretanja, grandMA3 onPC rack-unit pravi je izbor. Osim za kontrolu, on predstavlja i optimalni uređaj za reprodukciju na svim relevantnim konekcijama koje su ugrađene za direktnu uporabu: DMX ulaz/izlaz, MIDI ulaz/izlaz, Timecode, DC remote. Predstavlja odlično rješenje u situacijama kada je potrebno automatski pokrenuti događaj na dnevnom nivou.

MA Lighting grandMA3 onPC fader wing

U slučaju potrebe za dodatnim faderima na grandMA3 onPC sustavu, grandMA3 onPC fader wing predstavlja izvrsno hardversko rješenje sa 40 odvojenih playback-ova te sa 10 motoriziranih fadera i 20 rotacijskih enkodera. Ukoliko ste u potrazi za jednostavnijim uređajem za reprodukciju u malom TV studiju ili kazališnoj instalaciji samo povežite grandMA fader wing preko USB kabela direktno na računalo sa grandMA onPC software-om. Na taj način dobit ćete malu i kompaktnu stanicu za reprodukciju sa dva ugrađena DMX porta za kontrolu.

Još jedna prednost grandMA3 sustava je i jednostavna mogućnost za povezivanje backup uređaja. Npr. ukoliko koristite grandMA3 onPC command wing XT kao glavni rasvjetni pult koji kontrolira rasvjetna tijela putem MA nodova ili nodova drugih proizvođača, jednostavnim dodavanjem jednog računala sa pokrenutim grandMA softverom u sustav možete podesiti njegov rad kao backup uređaj. Na taj način u slučaju otkazivanja rasvjetnog pulta, PC preuzima kontrolu rasvjete bez zadrške i bez gubitka bilo kojih podataka radeći sinkronizirano cijelo vrijeme.

Isprobajte i nabavite svoj MA rasvjetni pult

LAV Studio kao ovlašteni MA Lighting distributer za Hrvatsku u svom asortimanu ima sve prethodno navedene MA Lighting proizvode. U našem showroomu imamo izložene grandMA3 onPC command Wing XT te grandMA3 onPC command Wing koji spremno čekaju svoju prezentaciju!

Ukoliko ste zainteresirani za prezentaciju u Vašem ili našem prostoru slobodno nas kontaktirajte na e-mail info@lav-studio.hr kako bi dogovorili termin.

Za više informacija ili ponudu pošaljite upit!