NOVOSTI

18.08.2023

EVERDECK VERSA 750 potpuna raznovrsnost u jednom proizvodu

Everdeck Staging je tvrtka iz Poljske koja dizajnira i proizvodi vrhunske elemente za pozornice. Pružaju cjelovita rješenja za prijenosne pozornice, vanjske scenske ploče, unutarnje scenske podije, tribine, modne piste, stepenice i rukohvate, transportna kolica i konstrukcije pozornica. Svi Everdeck proizvodi dolaze s fantastičnim omjerom cijene i kvalitete te sa svim relevantnim EU standardima sigurnosti.

EVERDECK VERSA 750

lav studio distributer everdeck elemenata pozornica, prodaja praktikabli - slika everdeck staging versa 750 elementa pozornice

Problematika sastavljanja pozornice određenih dimenzija, oblika i karakteristika po želji korisnika ponekad je vrlo zahtjevan posao. Kako bi se to olakšalo potrebna Vam je adekvatna binska oprema, vrhunskih specifikacija koju će te brzo i jednostavno moći montirati te demontirati.

Predstavljamo Vam EVERDECK VERSA 750, element pozornice kojeg odlikuje kombinacija snage, stabilnosti i izdržljivosti uz malu težinu te veliku fleksibilnost što se tiče modularnosti.

LAV Studio Everdeck distributer za područje Hrvatske - slika 2 elementa pozornice Everdeck Versa 750

Element pozornice VERSA 750 Stage deck je čvrst, trajan, stabilan, lagan a uz to i upotpunosti fleksibilan te kompatibilan s većinom praktikabela drugih proizvođača.

Snaga, stabilnost i mala težina

Nosivost VERSA 750 je 750 kilograma po kvadratnom metru uz vrlo malo uvijanje. Težina elementa od 2x1 metar je samo 32 kilograma!

nosivost, stabilnost i težna everdeck elemenata pozornica

 

Dostupne završne obrade

Isporučuju se u HEXA crnoj (standard), crnoj, smeđoj, boji prirodnog drva ili s pločom od pleksiglasa koja može biti u transparentnoj, crnoj ili bijeloj boji. U ponudi su fiksne i teleskopske noge raznih dimenzija uz mogućnost montaže okruglih i kvadratnih nogu.

lav studio praktikabli - slika dostupnih završnih obrada everdeck staging praktikabla

 

Standardi sigurnosti

U skladu je sa svim važećim standardima sigurnosti prilikom upotrebe.

 

Fleksibilnost

Sve EVERDECK proizvode krasi modularnost i raznovrsnost primjene. Tako ih je moguće sastaviti na brojne načine i dobiti potrebito rješenje. Tako primjerice možete sastaviti razne kvadratne pozornice, tribine za gledatelje, višekatni podij za zbor i drugo. Uz dostupnost u različitim završnim obradama svoju novu pozornicu moći će te uklopiti u sva okruženja.

 

Dodatna oprema

Potpuna fleksibilnost i modularnost EVERDECK pozornica postignuta je zahvaljujući bogatoj dodatnoj opremi poput:

  • četverostruke ili dvostruke spojnice
  • teleskopske noge raznih modularnih visina
  • podesive stepenice
  • razni rukohvati za penjanje stepenicama
  • razne ograde za pozornice
  • transportna kolica

lav studio prodaja praktikabli elemenata pozornica, stepenica za pozornicu , zaštitnih ograda za pozornice,... Slika everdeck stepenica za pozornice

EVERDECK VERSA 750 kao i sva dodatna oprema dostupna je u LAV Studio ponudi. Za ponudu ili više informacija pošaljite nam upit, a više informacija o VERSA 750 i svoj dodatnoj opremi potražite u EVERDECK katalogu.

 

POŠALJI UPIT

PREUZMI KATALOG