Ožujak 2014 – Audio/video sustav, Aluminijske konstrukcije – Auto kampovi Monperin

 

 

Tvrtka Mon Perin instalirala je u svojim kampovima novi audio/video sustav u svrhu animacije posjetitelja kampa koji treba početi sa radom prijenosom utakmica sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu

Za tvrtku Mon Perin , LAV Studio d.o.o. je izradio projekt instalacije audio/video sustava i aluminijske konstrukcije te istu montirao i pustio u rad.

Audio sustav sastoji se od zvučnih kutija za vanjsku instalaciju BOSE 151 SE, četverokanalnih pojačala CSR 154E , CD reproduktora Yamaha CD 300 SE i tunera Yamaha TS 500 SL I zonskog mixser PHONIC ZX 4 pomoću kojeg se neovisno reguliraju četiri zone.

Video sustav se sastoji od projektora Panasonic PT-EW630ELJ u kompletu sa lećom Panasonic PT-EW73LEJ i projekcijskog platna za prednju projekciju AV Stumpfl Monoblox 32 dimenzije 447×260 cm.

Projekcijsko platno montirano je na trokutastu aluminijsku konstrukciju proizvođača TAF , model F33.

Dimenzija aluminijske konstrukcije za prihvat projekcijskog platna je 446×400 cm.

Ono što ovaj projekt čini osebujnim je to da je aluminijska konstrukcija montirana u moru I to na način da su u more položeni betonski blokovi na koje su montirani baze za konstrukciju TAF FT 33 na koje se vrlo brzo montira/demontira konstrukcija sa platnom a posjetiteljima pruža osebujan osjećaj gledanja projekcije u moru.

 

Tehničke karakteristike BOSE 151 SE možete pogledati na stranici proizvođača

Tehničke karakteristike Panasonic PT-EW630ELJ možete pogledati na stranici proizvođača

Tehničke karakteristike AV Stumpfl Monoblox 32 možete pogledati na stranici proizvođača

Tehničke karakteristike TAF FT33 možete pogledati na stranici proizvođača