Ožujak 2014 – Audio/video sustav, Aluminijske konstrukcije – Auto kampovi Monperin

 

 

Tvrtka Mon Perin instalirala je u svojim kampovima novi audio/video sustav u svrhu animacije posjetitelja kampa koji treba početi sa radom prijenosom utakmica sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu

Za tvrtku Mon Perin , LAV Studio d.o.o. je izradio projekt instalacije audio/video sustava i aluminijske konstrukcije te istu montirao i pustio u rad.

Audio sustav sastoji se od zvučnih kutija za vanjsku instalaciju BOSE 151 SE, četverokanalnih pojačala CSR 154E , CD reproduktora Yamaha CD 300 SE i tunera Yamaha TS 500 SL I zonskog mixser PHONIC ZX 4 pomoću kojeg se neovisno reguliraju četiri zone.

Video sustav se sastoji od projektora Panasonic PT-EW630ELJ u kompletu sa lećom Panasonic PT-EW73LEJ i projekcijskog platna za prednju projekciju AV Stumpfl Monoblox 32 dimenzije 447×260 cm.

Projekcijsko platno montirano je na trokutastu aluminijsku konstrukciju proizvođača TAF , model F33.

Dimenzija aluminijske konstrukcije za prihvat projekcijskog platna je 446×400 cm.

Ono što ovaj projekt čini osebujnim je to da je aluminijska konstrukcija montirana u moru I to na način da su u more položeni betonski blokovi na koje su montirani baze za konstrukciju TAF FT 33 na koje se vrlo brzo montira/demontira konstrukcija sa platnom a posjetiteljima pruža osebujan osjećaj gledanja projekcije u moru.

 

Tehničke karakteristike BOSE 151 SE možete pogledati na stranici proizvođača

Tehničke karakteristike Panasonic PT-EW630ELJ možete pogledati na stranici proizvođača

Tehničke karakteristike AV Stumpfl Monoblox 32 možete pogledati na stranici proizvođača

Tehničke karakteristike TAF FT33 možete pogledati na stranici proizvođača

 

Saznaj više
Svibanj 2014 – Rasvjetni sustav – Fifi Sound

 

 

Tvrtka Fifi Sound iz Dubrovnika je naš dugogodišnji klijent koji je nakon investicija u Robe moving head uređaje (Color Spot 575AT, Color Wash 575AT, Robin LED Wash 600) obogatio svoju ponudu novim rasvjetnim pultom Avolites Tiger Touch II i dva Titan One DMX USB Dongle.

 

Tehničke specifikacije Avolites Tiger Touch II možete vidjeti na stranici proizvođača

Tehničke specifikacije Titan One DMX USB Dongle možete vidjeti na stranici proizvođača

 

Saznaj više
Svibanj 2014 – Rasvjetni sustav – Eldra

 

Eldra d.o.o., jedna od vodećih rental kompanija na ovim prostorima, investirala je u nabavu 24 komada ROBE Robin Pointe® u DTLC. Nakon što su prvi u Hrvatskoj i među prvima u svijetu postali vlasnici Robin MMX Spotova, izuzetno zadovoljni kvalitetom uređaja odlučili su se na daljnje investitcije u ROBE proizvode. Odmah po dolasku u skladište Eldre u Svetoj Nedelji , Pointe su produžili za Dubrovnik na privatni event na kojem je nastupao …….

 

Tehničke specifikacije ROBE Robin Pointe® možete pogledati na stranici proizvođača

Saznaj više
Lipanj 2014 – Audio/video sustav – Grad Vodnjan

Lav Studio d.o.o. je za potrebe prijenosa utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu koje su građani Vodnjana mogli pratiti na glavnom gradskom trgu instalirao video sustav koji se sastoji od projektora Panasonic PT-EX 800 ZEJ (7500 Ansi Lumena ,XGA rezolucije) u kompletu sa širokokutnom lećom Panasonic ET-ELW 21i projekcijskog platna za prednju I stražnju projekciju u kompletu sa aluminijskim okvirom I transportnim koferom.

Postojeći audio sustav nadogradili smo sa novom aktivnom miksetom Peavey XR 1220 i bežičnim ručnim mikrofonom Shure BLX24/SM58-S8.

 

Tehničke specifikacije Panasonic PT-EX 800 ZEJ možete pogledati na stranici proizvođača

Tehničke specifikacije Peavey XR® 1220 možete pogledati na stranici proizvođača

 

Saznaj više
Lipanj 2014 – rasvjetni sustav – BBA Agregati

BBA Agregati , rental kompanija iz Crne Gore sasjedištem u Podgorici I naš dugogodišnji klijent za potrebe kazališnih predstava koje se ljeti održavaju na otvorenom naručila je profilne reflektore .

Lav Studio d.o.o. isporučio je profilne reflektore proizvođača Teclumen , model Atto 8/22 koji koriste žarulju 2000W I imaju regulaciju širine svjetlosnog snopa 8°-22°.

Tehničke krakteristike Teclumen Atto 8/22 možete pronaći na stranici proizvođača

 

Saznaj više
Lipanj 2014 – Rasvjetni sustav – Teatar EXIT

Za potrebe gostovanja gdje ne postoji tehnička produkcija Teatar Exit naručio je ETC Smart Bar2 koji svojim tehničkim karakteristikama i visokokvalitetnom izvedbom umnogome pojednostavljuju montažu i upravljanje rasvjetom .

Lav Studio d.o.o. isporučio je ETC SmartBar 2 sa 6 dimerabilnih kanala od kojih svaki kanal ima duple shuko izlaze, konvencionalno hlađenje, upravljanje putem DMX 512, grafički display pomoću kojeg se mogu programirati scene.

 

 

Tehničke karakteristike ETC SmartBar 2 možete pogledati na stranici proizvođača

 

 

Fotke Teatar Exit , ETC SmartBar2

Saznaj više
Lipanj 2014 – Aluminijska konstrukcija – Kulturna udruga Glumci u Zagvodu

Za potrebe Festivala glumca koji se svake godine održava u Zagvozdu , Kulturna udruga Glumci u Zagvozdu naručila je aluminijsku konstrukciju i Tower liftove .

Lav Studio d.o.o. isporučio je aluminijsku konstrukciju TAF HT 34 -200 I Tower liftere istog proizvođača .

 

 

 

Tehničke karakteristike TAF HT 34-200 možete pogledati na stranici proizvođača

Tehničke karakteristike TAF Tower lifter možete pogledati na stranici proizvođača

 

 

 

Saznaj više
Srpanj 2014 – Rasvjetni sustav – Teatar Budva

U suradnji sa tvrtkom Eurounit d.o.o. kao nositeljem posla , za potrebe Teatra u Budvi Lav Studio d.o.o. isporučio je rasvjetni sustav .Rasvjetni sustav se sastoji od rasvjetne konzole ETC Congo Kid 256 kanala, Avolites PoewerCube dimmerabilnog sustava, ETC SourceFour Fresnel reflektora, ETC SourceFour JR profilnih reflektora, Selecon Rama PC reflektora i Manfrotto 126 CSU teleskopskih stalaka.

 

Tehničke karakteristike ETC Congo Kid 256 možete pogledati na stranici proizvođača

Tehničke karakteristike Avolites PoewerCube možete pogledati na stranici proizvođača

Tehničke karakteristike ETC SourceFour Fresnel možete pogledati na stranici proizvođača

Tehničke karakteristike ETC SourceFour JR možete pogledati na stranici proizvođača

Tehničke karakteristike Selecon Rama PC  možete pogledati na stranici proizvođača

Tehničke karakteristike Manfrotto 126 CSU možete pogledati na stranici proizvođača

 

 

Saznaj više
Siječanj 2014 – Rasvjetni sustav – Gradsko kazalište “Marin Držić”, Dubrovnik

 

 

 

 

Gradsko kazalište “Marin Držić” iz Dubrovnika nadopunilo je postojeći rasvjetni sustav halogenim i LED rasvjetnim uređajima.

Tvrtka LAV Studio d.o.o. isporučila je PC reflektore proizvođača SELECON , model RAMA 150 PC u kompletu sa četverokrilnim klapnama dok su za potrebe profilnih reflektora isporučeni ETC S4 Daylight LED profilni reflektori sa optikom čija je regulacija svjetlosnog snopa 25°-50° I time je Gradsko kazalište “Marin Držić” postalo prvo kazalište u Hrvatskoj koje je opremljeno ETC S4 LED profilnim reflektorima.

 

Tehničke karakteristike Selecon Rama 150 možete vidjeti  na stranici proizvođača

Tehničke karakteristike ETC S4 Daylight možete vidjeti na stranici proizvođača

 

 

Saznaj više
Svibanj 2014 – Efekti/dim mašine – HNK Zagreb

LAV Studio d.o.o. je isporučio Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu dim mašinu Look Solutions Tiny CX za potrebe baleta Alisa čija je premijera održana 13.Lipnja 2014.

Look Solutions Tiny CX je prijenosna dima mašina izuzetno malih dimenzija (25×5,3×5,5 cm) koja u sebi ima integrirano baterijsko napajanje i spremnik za tekućinu 50 ml.Tiny CX se isporučuje u trasportnom koferu uključujući Tiny CX sa spremnikom 50 ml,baterijom , punjačem i dodatnim spremnikom za tekućinu 250 ml.

 

Tehničke specifikacije Look Solutions Tiny CX možete vidjeti na stranici proizvođača

 

 

Saznaj više
Lipanj 2014 – Rasvjetni sustav – Lumilas

Lumilas d.o.o. , tvrtka specijalizirana za iznajmljivanje rasvjete i rad u području laserske tehnologije dopunila je paletu rasvjetnih konzola sa ETC Smartfade 12/48,kompaktnom konzolom koja je vrlo jednostavna za rukovanje.

 

 

Tehničke specifikacije ETC Smartfade 12/48 možete pogledati na stranici proizvođača

 

 

Saznaj više