SnakeSys Stage Box S6 je izdržljiv Ethernet to DMX pretvarač  sa šest izlazna te 2 ethernet universa s ugrađenim mrežnim prekidačem koji podržava tri zasebna DMX izlaza po universu.

SnakeSys S6 uključuje bateriju tako da se može konfigurirati čak i kada nema struje, primjerice kada se priprema rasvjeta. Pritiskom središnjeg gumba aktivira se jedinica koja omogućuje pristup sustavu izbornika. Konfiguracija je pohranjena unutar jedinice. Prednja ploča također uključuje oznaku za označavanje kutije s olovkom ako je potrebno.

SnakeSys S6 podržava i Art-Net i ACN podršku, uz ChamNet kako bi omogućio daljinsko upravljanje preko mrežne veze. Kada je u ChamNet načinu rada, konfiguracijski podaci pohranjuju na samom uređaju i dopuštaju ponovno pokretanje uređaja.

SnakeSys S6 ima dodatni DMX ulazni priključak na donjem rubu koji omogućuje S6 da radi kao samostalni DMX razdjeljnik – korisno za situacije u kojima je potreban razdjeljnik za montiranje.

Podržava Hook Clamp ili Omega Clamp. Tri montažne točke za omega stezaljke omogućuju jedinici da podržava četiri različite orijentacije za prikladnu montažu ili skrivanje unutar sklopova. Ugradne rupe također su predviđene za sigurnosne sajle i sekundarna učvršćenja za dodatnu sigurnost ili za dopuštanje usmjeravanja kabela.

SnakeSys Stage Box S6 je prethodno bio prodan kao SnakeSys T2 – ali kao i mnogi naši kupci koriste proizvod na pozornici, na podnožjima, kao i na naslonu, osjećamo da je Stage Box bolje odražavao njegovu stvarnu vrijednost kao opću koji se može montirati svugdje, a ne samo na nosačima.

  • DMX priključci: 6 (3 po universu)
  • DMX universes: 2
  • Mrežni portovi: 4
  • Ulazi: 1
  • Snaga ulaza: 90-250V ili POE
  • Težina: 2 kg

Ostalo iz kategorije