SnakeSys B4 je DMX na Ethernet pretvarač s 4 universa. Podržava četiri DMX512 porta koja se mogu konfigurirati kao ulaz ili izlaz i jedan DMX priključak koji je uvijek dodijeljen kao ulaz. SnakeSys B4 dizajniran je kao višenamjenski uređaj koji se upotrebljava na mjestima gdje je potreban mali prijenosni Ethernet na DMX pretvarač

SnakeSys B4 podržava i Art-Net i ACN Streaming DMX mrežne protokole. DMX512 portovi su u potpunosti podesivi s DMX duljinom paketa, kadriranjem i tempiranjem. Osim toga, SnakeSys B4 može raditi i bez mreže kao jednostavan četverosmjernu DMX razdjeljnik.

SnakeSys B4 se može konfigurirati s prednje ploče pomoću 4-načina DIP-sklopke i 2 rotacijske sklopke. Osim toga, sučelje se može postaviti na ChamNet mod, gdje je SnakeSys B4 konfiguriran s MagicQ konzole, izbjegavajući potrebu za lokalnom konfiguracijom.

Više SnakeSys B4 mogu se koristiti na jednoj mreži, bilo konfiguriranoj izravno s jedinice ili pomoću ChamNet kontrole iz MagicQ konzole. Više SnakeSys B4 mogu se sinkronizirati kako bi se osiguralo da DMX izlaz iz konzole bude dosljedan i ne uključuje “kidanje” bilo unutar universa ili preko više universa.

SnakeSys B4 može se napajati od SnakeSys R4, izbjegavajući potrebu za dovođenjem odvojenih kabela za napajanje. Alternativno, SnakeSys B4 se može napajati izravno iz mrežnog ulaza na Powercon konektoru.

Kada je mrežno povezan s MagicQ, SnakeSys B4 otključava ograničene značajke programa MagicQ, kao što je pune veličine prozor Execute i daljinsko upravljanje

  • 4 DMX512 priključka (konfigurabilni kao ulaz ili izlaz)
  • Art-Net i ACN Streaming DMX podrška
  • Može se koristiti sa svakom Art-Net or ACN konzolom
  • ChamNet udaljena konfiguracija
  • Samostalni DMX razdjeljnik
  • Može se napajati putem POE

Ostalo iz kategorije