RoboSpot je daljinski sustav pratećeg topa koji je kompatibilan s bilo kojim od Robe-ovih BMFL uređaja koje već imate, te je osmišljen rješenje za situacije u kojima je nepraktično instalirati prateći top s operaterom.

Baza na tlu komunicira s kamerom postavljenom na BMFL uređaj koja prati izvođača ili objekt koji se prati.

Funkcije RoboSpot kamere (fokusiranje, zumiranje, precizno pomicanje pan / tilt pokreta) kontroliraju se putem DMX i pružaju prikaz “prve osobe” za operatora pratećeg topa. Video podaci se prenose u realnom vremenu s kamere na RoboSpot bazu putem Etherneta.

RoboSpot bazna stanica ima video zaslon koji operatoru daje prikaz uživo izvođača ili objekta koji se prati pomoću kamere na uređaju. Koristeći skup posebnih ručica s dva programirana fadera mapirana, na primjer, funkcijama dimmera i irisa na rasvjetnom uređaju, kretanje operatora ručkama kalibrirano je i poslano preko DMX-a kao položajni podaci za kretanje pan-a i tilt-a na BMFL uređaju koji se kontrolira kao ‘RoboSpot’.

Jedna RoboSpot bazna stanica može upravljati do dvanaest BMFL uređaja učvršćenih na različitim mjestima oko pozornice, prostora izvedbe ili mjesta održavanja.

Ploča na baznoj stanici ima zaslon osjetljiv na dodir i četiri prilagodljiva kotačića plus deset dodijeljenih gumba u potpunosti prilagođavane operateru. Programibilni gumbi, faderovi i kotačići omogućuju operatoru da jednostavno aktivira i upravlja parametrima poput dimmera, fokusa, irisa, boja i mnogih drugih značajki jedinica koje se kontroliraju.

Dok se upravlja kao prateći top, daljinska konzola i dalje može preuzeti kontrolu nad svim unutarnjim značajkama uređaja kao što su dimmer, boje itd.

 

Više detalja o samom proizvodu možete vidjeti na stranici proizvođača.

  • 15.6“ monitor
  • QVGA Robe touch ekran s bespekidnim napajanjem
  • 4 kontrolna kotača
  • 10 preset gumbiju s direktnim pristupom na progamirane funkcije
  • Potrošnja - max. 25W
  • Težina - 17.5 kg (38.6 lbs)

Ostalo iz kategorije