Spojite DMX universe na MagicQ PC, MagicQ Mac i MagicQ konzole pomoću sučelja MagicQ Two Universe DMX512. Povezuje se putem USB-a i osigurava dva nezavisna DMX512 sučelja. Dva uninversa se mogu spojitina bilo koji od 64 universa dostupanih u MagicQ programa.

Dva DMX izlaza optički su izolirana od USB-a radi zaštite od oštećenja vašeg računala. DMX uokvirivanje se generira unutar modula, za razliku od mnogih drugih sučelja, što daje pouzdani i siguran rad. Vrlo točno DMX uokvirivanje je moguće s punih 512 bajtova. Zadana postavka od 33 DMX okvira u sekundi omogućava točno postavljanje rasvjetnih tijela.

U normalnom radu sučelje se napaja iz USB priključkaali ima i dodatnu utičnicu za napajanje od 12 V za priključivanje prilikom korištenja USB priključaka s slabim napajanjem. Također se može koristiti s MagicQ konzolama za pružanje dodatnih DMX izlaza.

MagicQ Two Universe DMX sučelje otključava zaključane značajke programa MagicQ kao što je Execute prozor u punoj veličini, iOS / Android daljinsko upravljanje te uklanja “demo način” iz naslovne trake MagicQ.

Isporučuje se s USB kabelom.

  • dva DMX512 izlaza s 5 Pin konektorima
  • Optička izolacija
  • USB napajanje (ili putem 12V ulaza)

Ostalo iz kategorije