MagicQ MQ80 je izuzetno moćna konzola u maloj veličini koja podržava 24 svemira izravno s konzole. Veliki središnji zaslon osjetljiv na dodir omogućuje jednostavan pristup svim značajkama MagicQ.

MagicQ MQ80 ima istu fleksibilnu kontrolu rasvjete, povezivost medijskih poslužitelja i ugrađeni Pixel Mapper koji se nalazi u svim MagicQ konzolama, te koristi iste programe softvera i emisije, omogućujući kompatibilnost između svih MagicQ proizvoda. Nove se verzije mogu učitati u MagicQ konzole s starijim softverom i stare verzije mogu se učitati u noviji softver.

MagicQ MQ80 može se povezati putem mreže na PC ili Mac na kojem se izvodi ChamSys besplatni program vizualizacije MagicVis za potpunu vizualizaciju svih universa bez ikakvih dodatnih troškova.

MagicQ MQ80 se može povezati putem mreže na računalo ili Mac na kojem se izvodi ChamSys besplatni program – MagicHD media player koji podržava izlaz do 8 slojeva HD medija bez ikakvih dodatnih troškova.

MagicQ MQ80 emitira sve svemire izravno preko Etherneta koristeći Art-Net I, II ili III, Pathport ili Streaming ACN – nema potrebe za mrežnim čvorovima.

MagicQ MQ80 sadrži velike komponente pouzdanosti, uključujući metalne konektore za brtvljenje Neutrik Ethercon za jednostavno i pouzdano umrežavanje. Kao i kod ostalih MagicQ konzola, Ethernet prekidač zaštićen je UPS-om, čime se osigurava da i konzola i mrežni prekidač održavaju rad čak i tijekom gubitka snage.

MagicQ MQ80 ima ugrađeni izvor napajanja i UPS sa zaključavanjem Powercon konektora koji prihvaćaju napone od 110V do 240V AC. MagicQ MQ80 ima Kensington sigurnosni utor za osiguravanje proizvoda. Oba mekana vrećica i letni slučajevi dostupni su kao dodatne dodatke.

  • Universes: 24
  • Kanala: 12288
  • Media server podrška: 50 (svki drugi sadržaj)
  • Enkoderi: 8
  • Faderi: 13
  • USB sučelja: 6 (uključujući jedan s prednje strane za lakši pristup)
  • Težina: 8 kg

Ostalo iz kategorije