MagicQ MQ60 dio je nove generacije malih i laganih MagicQ konzola posebno dizajniranih za putujuće dizajnere rasvjete. MagicQ MQ60 se uklapa u ograničenja ručne prtljage svih većih proračunskih zrakoplovnih kompanija, uključujući Ryanair, Easyjet i South West.

MagicQ programske značajke uključuju lako dodavanje uređaja iz biblioteke od 14000 njihovih osobina, jednostavan odabir atributa i programiranje, fleksibilno upravljanje live rasvjetom, uključujući moćan ugrađeni Pixel Mapper.

MagicQ MQ60 se može povezati preko mreže na računalo ili Mac na kojem se izvodi ChamSys besplatni program vizualizacije MagicVis za potpunu vizualizaciju svih universa bez ikakvih dodatnih troškova.

MagicQ MQ60 se može povezati putem mreže na računalo ili Mac na kojem se izvodi ChamSys besplatni program – MagicHD media player koji podržava izlaz do 8 slojeva HD medija bez ikakvih dodatnih troškova.

MagicQ MQ60 ima istu fleksibilnu kontrolu rasvjete, povezivost medijskih poslužitelja i ugrađeni Pixel Mapper koji se nalaze u svim MagicQ konzolama, te koristi iste programe softvera, omogućujući kompatibilnost između svih MagicQ proizvoda.

MagicQ MQ60 podržava 12 universa preko Etherneta koristeći Art-Net I, II ili III, Pathport ili Streaming ACN. Osim toga, na stražnjoj ploči nalaze se četiri DMX izlaza. Za veće predstave MQ60 se može koristiti kao mrežno krilo za PC ili Mac na kojem se izvodi MagicQ program za upravljanje – jednostavno ga spojite putem mrežnog kabela.

MagicQ MQ60 ima ugrađeni zaslon osjetljiv na dodir s istom razlučivošću kao i konzole MagicQ MQ100, ali u manjoj veličini. Nadalje, za vanjski monitor postoji izlaz vanjskog monitora, koji može biti USB ili serijski dodirni zaslon.

Na temelju iste ARM tehnologije koja se koristi u modernim telefonima i tabletama MagicQ MQ60 ima nižu potrošnju energije i ne zahtijeva ventilator – omogućujući tihi rad za kazališne i korporativne emisije.

MIDI i audio podrška su standardno uključeni u MQ60 – nema potrebe za dodatnim vanjskim sučeljem

  • Universes: 12
  • Kanala: 6144
  • Media server podrška: 50 (svki drugi sadržaj)
  • Enkoderi: 8
  • Faderi: 12
  • Težina: 6,5 kg

Ostalo iz kategorije