EVERDECK

Postali smo ekskluzivni EVERDECK distributeri  za područje Hrvatske , Slovenije , Bosne i Hecegovine , Crne Gore i Makedonije.

EVERDECK proizvodi elemente pozornice i scaffolding sisteme .Sve njihove proizvode odlikuje visoka kvaliteta i prihvatljiva cijena.Proizvodi udovoljavaju svim standardima i posjeduju sve potrebne certifikate .

Element pozornice VERSA 750 Stage deck je  čvrst , trajan  ,stabilan , lagan i u potpunosti fleksibilan  te kompatibilan sa većinom praktikabela  drugih proizvođača.

Nosivost  je750 kg/m2  te ima vrlo malo ugibanje , mogućnost montaže okruglih nogu promjera 48,3 -60 mm kao i kvadratnih nogu dimenzija 50x50mm i 60×60 mm.

U ponudi su fiksne i teleskopske noge raznih dimenzija (fiksne noge do maksimalne visine 100 cm , teleksopske noge do maksimalne visine 180 cm).

Isporučuju se u crnoj ,smeđoj i boji prirodnog drva.

U ponudi su i elementi pozornice sa pločom od pleksiglasa koji je dobavljiv nekoliko varijanti: transparentna ,te  crna i bijela boja.

 

RC 750 Scaffolding system je modularni višenamjenski. Ploče se izrađuju u dvije dimenzije: 2×1 m i 2,07 x 1,03 m. Ploče su izrađenje od vodotijesne šperploče debljine 12 mm.

RC 750 je kompatibilan sa Layher elementima.

Više informacija o proizvodima možete pogledati na everdeck-staging.com